Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HM vásárlói kedvezmény

KÖSZÖNTJÜK A HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM ÉS MAGYAR HONVÉDSÉG MUNKAVÁLLALÓIT!

A mai naptól az általunk forgalmazott FESTINA, JAGUAR és CALYPSO órák 20% kedvezménnyel* vásárolhatók meg az Önök számára.

ONLINE: www.festinagroup.hu oldalon
BEMUTATÓTERMÜNKBEN: 1139 Budapest, Forgách utca 9/b (Divisio-PP Kft.)

Online vásárlás esetén a regisztráció folyamán a megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel a #HM kódot, annak jóváhagyásához e-mailben még el fogjuk kérni a szolgálati igazolványuk szkennelt / fotózott verzióját.

Bemutatótermünkben történő vásárlásnál kollegáinknál a kedvezmény igénybevételéhez mutassák fel szolgálati igazolványukat.

Kik vehetik igénybe a HM kedvezményt?

A kedvezményt a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, honvédelmi szolgálati juttatásra jogosultak, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint honvéd kadétok és a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok vehetik igénybe a szolgálati igazolványuk felmutatása mellett, online vásárlás esetén pedig az igazolvány szkennelt/lefotózott változatának elküldésével.

A szolgálati igazolványom érzékeny (személyes) adatokat is tartalmaz, miért kell ezt elküldenem?

A Honvédelmi Minisztériummal létrejött megállapodásunk alapján így tudjuk a kedvezményi jogosultságokat ellenőrizni. A hozzánk elküldött igazolványokat, azon szereplő egyetlen adatot sem adunk át harmadik félnek, a jóváhagyást követően a beérkezett igazolványt tartalmazó elektronikus levelet (csatolt fájllal együtt) töröljük, azt semmilyen formában nem tároljuk.

Milyen mértékű kedvezményre számíthatok?

A jogosultak a festinagroup.hu oldalon feltüntetett ajánlott fogyasztói árból 20% kedvezményre jogosultak

Mire vonatkozik a kedvezmény?

Minden, a festinagroup.hu oldalon feltüntetett termékre, illetve a bemutatótermünkben (1139 Budapest, Forgách utca 9/b) elérhető összes karórára

Hol tudom megvásárolni a kedvezményes termékeket?

Az órákat online a festinagroup.hu oldalon (regisztráció és jóváhagyás után) illetve a bemutatótermünkben (1139 Budapest, Forgách utca 9/b) lehet megvásárolni, a viszonteladói hálózat tagjainál a kedvezmény nem érvényes.

Első lépésként mit kell tennem, hogyan tudok regisztrálni?

Online vásárlás esetén a https://festinagroup.hu/customer/register oldalon kell elvégezni a regisztrációt és az „emelet, ajtó, egyéb (opcionális)” mezőben fel kell tüntetni a #HM kódot.

A regisztráció elküldését követően feldolgozzuk a kérelmet és egy külön e-mailben fogjuk elkérni a szolgálati igazolvány beszkennelt / lefotózott változatát a jogosultság ellenőrzéséhez. Ezután megtörténik a jóváhagyás, amiről a rendszerünk egy automatikus e-mailt fog küldeni, így belépés után már a kedvezményes árak láthatóak majd a felületen.

Bemutatótermünkben történő vásárlás esetén a szolgálati igazolvány bemutatása a feltétele a kedvezmény érvényesítésének.

Hogyan és mennyi időn belül érkezhet meg a kiválasztott termék?

Folyamatosan közel 6-700 modell azonnal elérhető raktárunkon, ezeket igyekszünk 24/48 órán belül gyorspostával (GLS) elküldeni a megadott magyarországi címre. A kiszállítás minden esetben díjmentes. Lehetőség van olyan termék megrendelésére is, amely a gyártó központi (barcelonai) raktárában érhető el az adott pillanatban (ezek „érdeklődjön” felirattal jelennek meg a felületen). Az átfutási idő átlagosan 2-3 hét ezekben az esetekben, de természetesen igyekszünk igény esetén ennél gyorsabban is beszerezni a kiválasztott órát.

Mikor és hogyan kell fizetnem?

Mivel ezen a felületünkön kizárólag B2B partnereink tudnak megrendelést leadni, így nem egy hagyományos webshopként működik, online (azonnali fizetésre) nincsen mód. A megrendelés beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy átvételkor a futárnak szeretne fizetni bankkártyával vagy készpénzzel, vagy esetleg előre el szeretné utalni az összeget. Utóbbi esetben e-mailen eljuttatjuk Önhöz számlát és amint az összeg beérkezik hozzánk akkor adjuk fel az Ön részére a csomagot.

Bemutatótermünkben történő vásárlás esetén lehetőség van készpénzes és bankkártyával történő fizetésre is.

Hogyan jut el hozzám a termék?

A megrendelt órát 24/48 órán belül (munkanap, készleten lévő termék esetén) GLS futárral adjuk fel az Ön által megadott magyarországi címre, a kiszállítás minden esetben díjmentes. Egyedi megrendelés esetén a vállalt szállítási határidőt egyeztetjük Önnel és amint a termék beérkezik, jelezzük.

Online rendelés esetén visszaküldhetem a megvásárolt terméket, ha meggondolom magam?

Természetesen online megrendelés esetén a törvény által előírt időn belül szabadon elállhat a vásárlástól. A terméket sértetlen állapotban kell hozzánk visszajuttatni (ennek a költsége Önt terheli), mi ellenőrzés után gondoskodunk a vételár visszautalásáról.

Mennyi jótállás vonatkozik a termékekre?

Minden általunk forgalmazott termékre (értékhatár nélkül) 2+1 év nemzetközi jótállást adunk, amely a szerkezeti meghibásodásokra vonatkozik. A jótállás részletes szabályait az órához mellékelt füzetben találja meg.

Probléma esetén hol javíttathatom meg a megvásárolt terméket?

Országos, központi márkaszervizünk a 1139 Budapest, Forgách utca 9/b szám alatt található, bármilyen meghibásodás miatt erre a címre kérjük, hogy juttassa el a megvásárolt órát. Az első elemcsere díjmentes, hiszen nem tudjuk, hogy a gyártási időponthoz képest Ön mikor vásárolta meg az órát.

Kiemelt ajánlataink

március/április (2024)